Media e lirë

PRONAT E SHQIPES

Jetojmë në kohë privatizimi të ethshëm dhe kthimi të përgjithshëm pronash, që për nga entuziazmi të kujton kanibalët që ulen të ndajnë në thela kufomën e pjekur në hell të patriarkut të vrarë. Privatizohen shtëpi dhe kopshte fëmijësh, pallate pionieri dhe pallate mbretërore, parkingje dhe parqe, salla pingpongu, floktore, kinema, klube shahu, biblioteka lagjesh, spitale, …

PRONAT E SHQIPES Read More »

Nga se kërcënohet në të vërtetë minoriteti grek

Ergys MËRTIRI NGA SE KËRCËNOHET NË TË VËRTETË MINORITETI GREK Ergys Mërtiri Ngjarja e fundit e ndodhur në Himarë ka ndezur reagime të ndryshme, të cilat në përgjithësi duket se nuk po i shërbejnë aspak një klime pozitive në raportet mes shqiptarëve dhe minoritetit grek. Përtej deklaratave, në dukje të arsyeshme, të kreut të Kishës …

Nga se kërcënohet në të vërtetë minoriteti grek Read More »

Scroll to Top