.st0{fill:#FFFFFF;}

7 zakonet e këqija që njerëzit e suksesshëm s’i kanë 

 May 8, 2020

By  Elvis

Mund të jenë 1 për qind e popullsisë dhe kanë këtë të përbashkët: Ata nuk e kalojnë kohën kurrë duke bërë këto gjëra. Çfarë bën ky 1-përqindësh me kohën në krahasim me 99-përqindëshin? Përgjigjja vjen nga Andrew Ferebee, sipërmarrës, trajner me performancë të lartë, pas intervistimit të më shumë se 400 ekspertëve. Këtu janë shtatë gjërat që ky 1 për qind nuk bëjnë.

Source

Elvis


Your Signature

related posts:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>