.st0{fill:#FFFFFF;}

Çfarë mësova nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave 

 May 8, 2020

By  Elvis

Do doja të thosha se pata një javë normale por fatmirësisht duhet të pranoj se ishte mjaft interesante dhe me intensitet. Ditën e mërkurë drejtova një trajnim 1.5 orësh me 8 persona duke përdorur EyeOn ku mësuam për mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave të klientëve. Sesioni shkoi mjaft mirë dhe me një nivel të kënaqshëm […]

Elvis


Your Signature

related posts:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>