.st0{fill:#FFFFFF;}

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re 

 August 28, 2020

By  Elvis

Miq,Nuk e di nëse e keni vënë re por rishtazi kemi përditësuar faqosjen e faqes tonë. Struktura e faqes është e njëjta por paraqitja e brendshme e shkrimeve dhe kategorive të brendshme ka ndryshuar.Jemi ende duke e përditësuar ndaj nëse hasni vështirësi apo keni sugjerime, ju ftojmë të na ndihmoni duke na shkruar te komentet!Ju […]

Elvis


Your Signature

related posts:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>