.st0{fill:#FFFFFF;}

Caleb McCarry, zyrtari i lartë i DFC-së, viziton Kosovën 

 September 25, 2020

By  Elvis

Caleb McCarry, këshilltar i Adam Boehlerit, kryeshefit ekzekutiv të Korporatës së SHBA-së për Zhvillim Ndërkombëtar Financiar (DFC), vizitoi Kosovën më 24 dhe 25 shtator. Gjatë kësaj vizite ai u takua me zyrtarë të lartë qeveritarë dhe udhëheqës biznesi për të hulumtuar mënyrat si të mobilizohen investimet në sektorin privat për avancimin e rritjes ekonomike dhe stabilitetit.

Source

Elvis


Your Signature

related posts:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>