.st0{fill:#FFFFFF;}

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020 

 October 29, 2020

By  Elvis

Balkan FLOSStival është konferencë që zhvillohet këtë vit për herë të parë, në formën e një aktiviteti virtual për promovimin e lirisë së softeve, softeve me kod-burim të hapur, privatësisë dhe të dhënave në internet, si dhe njohurive të hapura, në rajonin e Ballkanit. Kjo ide është iniciuar nga Open Labs dhe organizohet në bashkëpunim me […]

Elvis


Your Signature

related posts:{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>