.st0{fill:#FFFFFF;}

Uebinar: Elvira Rama, 26 nëntor 2020 

 October 31, 2020

By  Elvis

Përshëndetje miq!Mbas një mungese disa mujore, kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë për uebinarin e ardhshëm që do zhvillohet me 26 nëntor, 18:30-19:30 me znj. Elvira Rama, eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ. Ajo do prezantojë mbi një temë që lidhet me zhvillimin profesional, të cilën ju mund ta votoni që sot.  Tema e uebinarit do zgjidhet […]

Elvis


Your Signature

related posts:{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>