.st0{fill:#FFFFFF;}

9 këshilla falas nga Anna Wintour! 

 November 3, 2020

By  Elvis

Bizneset e suksesshme mund të variojnë nga produktet dhe shërbimet që ato ofrojnë, por çelësi i suksesit të tyre varet kryesisht nga një element kyç i përbashkët: liderdership-i i duhur. Në qoftë se së fundmi je ngritur në detyrë dhe je në pozicionin e liderit të një stafi punonjësish ose do të jesh CEO i një biznesi të ri dhe do të mësosh si të impaktosh një etikë pune model…

Source

Elvis


Your Signature

related posts:{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>