.st0{fill:#FFFFFF;}

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020 

 November 3, 2020

By  Elvis

Tirana WordPress Meetup organizon uebinarin e ardhshëm me temën: ”WordPress si Content Editor dhe Marketer”me trajnues ekspertin dhe sipërmarrësin z. Elvis Plaku.Për t’u bërë pjesë e uebinarit mund të  përdorni linkun e mëposhtëm: Regjistrohuni Prezantimi do të zhvillohet me 5 Nëntor, ora 18:00 në platformën Zoom, online.Ju mirëpresim! Komuniteti i Tirana WordPress meetup bashkohet të enjten e parë të çdo muaji. […]

Elvis


Your Signature

related posts:{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

>