Ju nuk mund të ndryshoni të kaluarën por nëse fokusoheni në të tashmen ju ...

​Read More

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka mbajtur konferencë për media këtë të mërkurë. Rama ...

​Read More

Në Dreamforce 2018, të pranishmëve iu kërkua të ndajnë këshillat më thelbësore për pronarët ...

​Read More

Është normale që të ndiheni të stresuar në punë herë pas here. Por për ...

​Read More

Të lësh punën, sidomos kur nuk ke një angazhim tjetër me kohë të plotë ...

​Read More

Mund të jenë 1 për qind e popullsisë dhe kanë këtë të përbashkët: Ata ...

​Read More